Ένταση στο Νοσοκομείο του Ρίου με την οικογένεια του αγοριού, θύματος τροχαίου

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί συγγενείς του μικρού- Έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη- Εξακολουθεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού

Ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 22:00 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα -μέλη της οικογένειάς του- για το άτυχο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μετά το τροχαίο στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Γούναρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, στο νοσοκομείο στου οποίου τη Μ.Ε.Θ. νοσηλεύεται το παιδί έσπευσε μεγάλος αριθμός συγγενών του, οι οποίοι είχαν διαπληκτισμό με την ασφάλεια του Νοσοκομείου και τους αστυνομικούς που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με σκοπό να συνδράμουν τις υφιστάμενες δυνάμεις και να …ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο μεταξύ, το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του Π.Γ.Ν.Π. και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως εξηγεί στο thebest ο Διευθυντής της Μ.Ε.Θ. Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, «είναι νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση, πρέπει να περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο, ώστε να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού».

thebest.gr