Ένταξη της ανάπλασης της πλατείας του Μύτικα στο «Πράσινο Ταμείο»

Ήταν Ιούνιος του 2020 όταν σας παρουσιάσαμε λίγα στοιχεία από την μελέτη της ανάπλασης Α’ φάσης της κεντρικής πλατείας του Μύτικα, προϋπολογισμού 344.902,95 ευρώ.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, η συγκεκριμένη ανάπλαση να ενταχθεί στο πρόγραμμα Αστική Αναζωογόνηση του Πράσινου Ταμείου, με συμμετοχή του Δήμου κατά 40% από ίδιους πόρους.

Με σημερινό έγγραφο που ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Ευστάθιο Σταθόπουλο, η ένταξη του έργου στο Πράσινο Ταμείο είναι γεγονός, με χρηματοδότηση ύψους 206.941,77 €, την 3η μεγαλύτερη σε σύνολο 13 Δήμων.

Με το καλό σύντομα να δούμε το έργο να δημοπρατείτε, να ξεκινά και να παραδίδεται στους πολίτες και επισκέπτες του Μύτικα.

Ένα έργο αστικής ανάπλασης αναγκαίο και με πολλαπλά οφέλη για τον Μύτικα αλλά και για όλη την Δ.Ε. Αλυζίας, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο Μύτικας είναι το κλειδί της τουριστικής ανάπτυξης της Δ.Ε. Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου.

Επίσης θέλουμε να πούμε ότι έχει ήδη δικαιωθεί εκ των μετρήσιμων ήδη αποτελεσμάτων, μία πολύ σοφή επιλογή της δημοτικής αρχής, από την έναρξη της θητείας της. Η επιλογή να έχουμε ειδικούς συνεργάτες μηχανικούς που θα συνεπικουρήσουν την Τεχνική Υπηρεσία.

Δείτε ΕΔΩ το επίσημο έγγραφο

mytikaspress