Εντοπισμός κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζόμενους του Δήμου Αμφιλοχίας

Ενημέρωση για εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζόμενους του Δήμου Αμφιλοχίας

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι δύο εργαζόμενοι των διοικητικών υπηρεσιών έχουν βρεθεί θετικοί στη νόσο Covid-19 ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου.

Όλοι οι νοσούντες παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομα που μετακινούνται προς εργασία στην Αμφιλοχία από άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση κρούσματος κορωνοϊού, ο Δήμος Αμφιλοχία θα προχωρήσει άμεσα σήμερα το απόγευμα σε απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί Covid Test στο προσωπικό ασφαλείας που θα παραμείνει στο Δήμο.

Με γνώμονα την προφύλαξή της δημόσιας υγείας, το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 του Μάη του 2021. Οι δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά για τις υποθέσεις τους είτε τηλεφωνικά, κάνοντας χρήση των αριθμών που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosamfilochias.gr είτε μέσω του μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στην παραπάνω σελίδα.

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας εύχεται περαστικά στους εργαζόμενους που έχουν νοσήσει και συνιστά σε όλους, προσωπικό του Δήμου και δημότες, να τηρούν τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό και να μην εφησυχάζουν αλλά να παραμένουν σε επιφυλακή έως ότου ακολουθήσουν διαφορετικές συστάσεις από τους ειδικούς.