Έως 11 Σεπτεμβρίου το Ο.Σ.Δ.Ε. – Εύκολα και οι Κτηνοτρόφοι στα Οικολογικά Σχήματα

Εγκύκλιοι Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. με διευκρινίσεις για τα οικολογικά σχήματα και παράταση των δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε. έως 11 Σεπτεμβρίου.

Δύο νέες εγκυκλίους, οι οποίες έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος ερωτημάτων και κανονιστικών υποχρεώσεων, που είναι απαραίτητες για την υποβολή Ο.Σ.Δ.Ε. 2023, εξέδωσε ο πρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., Ευάγγελος Σημανδράκος.

Με τις συντονισμένες ενέργειες μεταξύ του ΥΠ.Α.Α.Τ. και της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Αμέσων Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων δίνεται -μεταξύ άλλων- και στους Έλληνες κτηνοτρόφους η δυνατότητα να επιλέξουν το οικολογικό σχήμα που επιθυμούν με τρόπο άμεσο και μέσα από μια διαδικασία απλοποιημένη.

Επίσης, δίνεται παράταση για την υποβολή των δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε., έως και την 11η Σεπτεμβρίου, ούτως ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι αγρότες και Κ.Υ.Δ., δεδομένου της στενότητας του χρόνου και του όγκου των δηλώσεων που πρέπει να υποβληθούν, ενώ δίνονται διευκρινήσεις και επικαιροποιούνται τα στοιχεία για την ορθή και έγκαιρη υποβολή των δηλώσεων.

Δείτε τις εγκυκλίους ΕΔΩ και ΕΔΩ

e-ea.gr