Επαναδραστηριοποίηση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στα media;

Πληθαίνουν οι φήμες και οι διαρροές για επαναδραστηριοποίηση του επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, στον χώρο των media.

O επιχειρηματίας που χρηματοδοτούσε πολλά ΜΜΕ και
βρέθηκε για μεγάλο διάστημα προφυλακισμένος για τα επισφαλή δάνεια της Proton Bank και την υπόθεση Ανδρεαδάκη, σχεδιάζει τώρα την επιστροφή του και είναι έτοιμος -λένε- για το μεγάλο comeback στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Λαυρεντιάδης θέλει να επενδύσει εκτός των άλλων και στην τηλεόραση και προς αυτή την κατεύθυνση εξετάζεται, από την πλευρά τού Φίλιππου Βρυώνη και το ενδεχόμενο πώλησης στον Λαυρεντιάδη του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον». Σε πρώτη φάση ο Βρυώνης έχει προσπαθήσει να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της Alapis ο οποίος πράγματι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί εκ νέου με τα Μέσα Ενημέρωσης. Μάλιστα, όπως γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στα Παραπολιτικά, στο γραφείο του Λ. Λαυρεντιάδη, πίσω από το μαιευτήριο «Ρέα», μπαινοβγαίνει καθημερινά κόσμος και κοσμάκης και όσοι έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν μαζί του αποκομίζουν την αίσθηση ότι ο επιχειρηματίας είναι έτοιμος να επιχειρήσει μια δεύτερη προσπάθεια στον χώρο των media δίνοντας βάρος στην απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού.