Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δαμασκηνού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου (Photos)

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 24ης Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός για να τελέσει την ακολουθία του αγιασμού και να ευλογήσει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιττα.

Μιλώντας στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους εργαζομένους ευχαρίστησε για την πρόσκληση λέγοντας, ότι στεκόμαστε προσευχητικά ενώπιόν σας, με δέος και σεβασμό, γιατί ανήκετε στην κατηγορία των Σωμάτων Ασφαλείας που, όποτε κληθείτε να επιτελέσετε το καθήκον σας, έρχεστε αντιμέτωποι με τη φωτιά και με ακραία καιρικά φαινόμενα και χωρίς εσάς δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς κινδύνους και πολλές περιστάσεις, μερικές εκ των οποίων είναι πρωτόγνωρες, αφού η κλιματική αλλαγή έχει ανατρέψει τις κλιματολογικές συνθήκες και δημιουργεί ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Σεβασμιότατος αντιπαρέβαλλε την πυρκαγιά που καταστρέφει ανθρώπινες περιουσίες και μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στον θάνατο, με την αμαρτία που είναι μια πνευματική πυρκαγιά, που κατατρώγει τον άνθρωπο και μπορεί να τον οδηγήσει στον πνευματικό θάνατο, λέγοντας, ότι εσείς λειτουργείτε πυροσβεστικά σε αυτόν τον κόσμο και εμείς, ως πνευματικοί πατέρες, λειτουργούμε πυροσβεστικά για τις ανθρώπινες ψυχές. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά με όσο γίνεται λιγότερες πυροσβεστικές επιχειρήσεις και αυτές που θα υπάρξουν να στεφθούν από απόλυτη επιτυχία.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Π.Υ. Δυτικής Ελλάδος Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχος Χαραλάμπης Παλουκτσόγλου και ο Διοικητής Π.Υ. Αγρινίου Αντιπύραρχος κ. Ευστράτιος Πετράκης.

Εκ μέρους της Π.Υ. ο κ. Μπόκας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό για την επίσκεψη και την άψογη συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και Π.Υ. και του ευχήθηκε καλή ποιμαντορία, ενώ ο κ. Πετράκης τον παρακάλεσε να προσεύχεται για το προσωπικό και τους εργαζομένους.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://photos.app.goo.gl/wbRd1ntYbDciWsat7

LINK PARTNER: ligaciputra slot5000 gaspol168 ligaplay88 sky77 idncash gen77 idngg gacor77 joker99 harta138 koko303 hoki99 dewagg betflix168 m98 22win elanggame dolar138 aladdin138 bantengmerah asialive88 hoki368 gbo338 mega228 fixbet88 key4d bingo4d poker369 luxury777 pandora188 harum4d situs togel slot88 pragmatic tangkasnet idn slot baccarat online bonanza88 infini88 pokerseri autowin88 warungtoto