Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στο Θέρμο (Photos)

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Μ. Πέμπτη στο  Θέρμο, ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Αρχικά επισκέφτηκε το δημαρχείο Θέρμου, όπου και συνομίλησε με το Δήμαρχο κ.Σπύρο Κωνσταντάρα, για θέματα που αφορούν το Δήμο.

Τέθηκαν ζητήματα σχετικά με τον  οδικό άξονα Ναυπάκτου-Θέρμου,  έργο που θα αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο για τον τουρισμό και την  ανάπτυξη του τόπου γενικά. Αναφορά έγινε επίσης, για  το πρόβλημα που υπάρχει στη γέφυρα του οικισμού Παραδείσι.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ.Φώτιο Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ.Αλέξανδρο Σιαδήμα, της τοπικής κοινότητας Θέρμου και συνομίλησαν για τοπικά ζητήματα.

Κατόπιν βρέθηκε,  με τον πρόεδρο του Εμπορικού, Επαγγελματικού κ Βιοτεχνικού συλλόγου Θέρμου κ.Πέτρο Καφρίτσα .Αναφέρθηκαν γενικά, στα  προβλήματα που αντιμετωπίζει  η αγορά λόγω της πανδημίας καθώς επίσης έγινε λόγος  ξανά, για το μείζον πρόβλημα  που απασχολεί την περιοχή, που είναι η πραγματοποίηση μελέτης και υλοποίησης του δρόμου Ναυπάκτου-Θέρμου.

thermonews.gr