Επιτέλους! Ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor! (Βίντεο)

Τις 100 ημέρες “Survivor” γιορτάζουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» με την παρουσία του κορυφαίου έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς με τη λάμψη και την ξεχωριστή του τηλεοπτική εμπειρία θα προσδώσει το δικό του στίγμα απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ρόλο έκπληξη στο φαινόμενο “Survivor” (αλλά και αύριο στο επεισόδιο της Τετάρτης).

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες αγωνίζονται και πάλι για τον αγώνα επάθλου. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει πως εκτός από το έπαθλο υπάρχει μία ακόμη μεγάλη, ιδιαίτερη έκπληξη που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει, χωρίς να τους την αποκαλύπτει. Όταν τελειώνει το αγώνισμα όλοι οι παίκτες επιστρέφουν, ενώ λίγο πριν φθάσουν ο παρουσιαστής έχει συνοδέψει τον Σάκη Ρουβά μ’ ένα ταχύπλοο σκάφος στην παραλία τους, όπου και τον συναντούν προς μεγάλη τους έκπληξη!
Ο κορυφαίος Έλληνα σταρ ‘σπάει’ το άβατο της παραλίας των παιχτών για πρώτη φορά με τις δυο ομάδες να καλωσορίζουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη και να περνούν μαζί του αξέχαστες στιγμές ενωμένοι!
Ο Σάκης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίχτες γίνονται μία ομάδα και στέλνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.685.776 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,5% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,1%.

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν χθες να αγωνιστούν για το έπαθλο που φαγητού, που περιελάμβανε πικ νικ δίπλα σε καταρράκτες. Οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7 και ν’ απολαύσουν το έπαθλό τους σ’ ένα μαγικό τοπίο.

Συντονιστείτε απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Σάκης Ρουβάς σ’ ένα συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor” από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.