Επίθεση στη Ναύπακτο: Οι αρρωστημένες αναρτήσεις του δράστη (Photos)

Η δολοφονική επίθεση του 31χρονου στο κατάστημα γνωστού επαγγελματία στην Ναύπακτο, έχει προκαλέσει σοκ στην πόλη. Τόσο η αγριότητα όσο και τα κίνητρα του δράστη, προκαλούν πραγματικά ανατριχίλα!

Ο δράστης επιτέθηκε και χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο επαγγελματία. Όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, πριν προλάβει το θύμα να αντιδράσει. Εκείνη την στιγμή μάλιστα, εξυπηρετούσε γνωστό κομμωτή της Ναυπάκτου, δείχνοντάς του προϊόντα, ο οποίος είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Μετά την φονική επίθεση, ο δράστης εξαφανίστηκε με την μηχανή του, αλλά παραδόθηκε λίγες ώρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Λιδωρικίου.

Το προφίλ του δράστη

Ο δράστης είχε αναφερθεί σε άρθρο του npress, χωρίς βέβαια να κατανομαστεί, αφού ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή. Είχε βρεθεί θετικός, μετά από την επιστροφή του από διακοπές στην Σκιάθο.

Ο δράστης φαίνεται να είχε ερωτικό πάθος με γνωστή του θύματος, την οποία πολιορκούσε για χρόνια. Πριν τρία περίπου χρόνια, είχε για χάρη της ταξιδέψει στην Κρήτη όπου σπούδαζε η κοπέλα, αλλά δεν φαινόταν η ίδια να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για τον 31χρονο. Την ενοχλούσε συνεχώς και μάλιστα με τρόπο φορτικό αλλά εκείνη τον απωθούσε. Εκείνος όμως συνέχιζε να την πολιορκεί, ενώ μετά άρχισε να γίνεται ακόμα πιο επιθετικός με αναρτήσεις του. Σε μία ανάρτηση, είχε τοποθετήσει την φωτογραφία της σε τάφο, γράφοντας μάλιστα και το όνομά της. Δυστυχώς δεν έστειλε κάποιος τα στοιχεία τότε στις αρχές να έχουν ληφθεί κάποια μέτρα.

Το θύμα, που γνώριζε την κοπέλα, τον θεωρούσε κατά μία έννοια υπεύθυνο που δεν μπορούσε να προχωρήσει σε σχέση που είχε φανταστεί, χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έτσι, άρχιζε να χυδαιολογεί και εναντίον του και μάλιστα σε δημόσιες αναρτήσεις.

Είχε φωτογραφηθεί και έξω από το σπίτι της κοπέλας, γράφοντας μάλιστα απρεπή σχόλια.

Για τον δράστη μίλησαν στο npress, φίλος του από την Ερατεινή, ο οποίος μας είπε πως πρόκειται για ένα άτομο με…περίεργη συμπεριφορά. Είχε συνεχώς εκνευρισμούς για το παραμικρό. Πρόσφατα παραλίγο να εμπλακεί σε άγριο καβγά με δύο νεαρούς Αλβανούς, επειδή θεωρούσε πως κοιτούσαν την μηχανή του. Την μηχανή κατάφερε να πείσει τους γονείς του να την αγοράσουν, αφού έκανε εκείνο το διάστημα τρομερούς καβγάδες στο σπίτι.

Οι άνθρωποι του χωριού που τον γνώριζαν, μπορούσαν να τον καλμάρουν, όπως μας είπε, μιλώντας του ήρεμα. Ένας από τους ανθρώπους που άκουγε τυφλά στην Ερατεινή, ήταν ένας αστυνομικός, ο οποίος τον προέτρεπε συχνά να αποφεύγει τους καβγάδες.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις του που φανερώνουν την ψυχολογία του:

Προκαλεί ερωτηματικά λοιπόν, με μια τόσο διαταραγμένη και επικίνδυνη συμπεριφορά, πως δεν είχε λάβει κατάλληλη θεραπεία.

Αν είχαν γίνει, ίσως σήμερα ένα παιδί να μην χαροπάλευε τόσο άδικα στο νοσοκομείο του Ρίο της Πάτρας, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στην ζωή.

npress.gr