Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Τα μηνύματα μεταξύ δράστιδας και φερόμενου συνεργού (Video)

Το «T-live» φέρνει στο «φως» τις κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλαξαν η δράστις και ο άνδρας που κατηγορείται για συνεργεία στην επίθεση με βιτριόλι. Τί τού ζητούσε;

Στο φως έφερε τα μηνύματα μεταξύ της 37χρονης δράστιδας και του φερόμενου συνεργού της το «T-Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή του Alpha, η δράστιδα κάλεσε τον 36χρονο άνδρα στις 4.58 τα ξημερώματα χωρίς να λάβει απάντηση. Μετά την επίθεση με βιτριόλι, η 37χρονη κάλεσε τον άνδρα ακόμα 6 φορές, από τις 9.59 το πρωί μέχρι τις 10.22 χωρίς επίσης να της απαντά. Αναπάντητη ήταν η κλήση της 37χρονης προς τον 36χρονο και στις 2.58 τα ξημερώματα.

Ο ίδιος φαίνεται πως απάντησε μόνο σε μία κλήση που διήρκησε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Για να δούμε όμως τι έλεγε η 37χρονη στα μηνύματα προς το φερόμενο συνεργό της.

«Καλημέρα Ν… τι κάνεις; Παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;» έλεγε σε ένα από τα μηνύματά της το 2019. «Έλα ρε συ Ν… καλησπέρα! Είμαι η φίλη της… Τον βρήκες αυτόν;» ήταν ένα άλλο από τα μηνύματά της.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

T-L!fe.gr