Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Στη φυλακή επέστρεψε ο υπό καθαίρεση Ιερέας

Στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Ιούλιο, επέστρεψε ο υπό καθαίρεση ιερέας που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες, στη Μονή Πετράκη.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα συμπληρωματικά στην 24η ανακρίτρια, μετά την αναβάθμιση της σε βάρος του κατηγορίας από βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή.

Ο πρώην ιερέας ο οποίος είχε ρίξει βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη όπου δικάζονταν για καθαίρεση, υποστήριξε στην απολογία του ότι είχε προμηθευτεί το καυστικό υγρό για να κάνει κακό στον εαυτό του, σε περίπτωση που εκδιδόταν αρνητική απόφαση από το δευτεροβάθμιο συνοδικό δικαστήριο.

Μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νέα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του, αναβαθμίστηκε η σε βάρος του κατηγορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Η ανακρίτρια τον κάλεσε και απολογήθηκε για το βαρύτερο κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή με βάση τις καταθέσεις των μητροπολιτών αλλά και τα αποτελέσματα της εργαστηριακής έρευνας που αποδεικνύει ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι.

pronews.gr