Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών Αθήνας (Photos)

Την Κυριακή 19-02-2023 έγινε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών Αθήνας, Πειραιά και Αττικής στην Ταβέρνα “Σπηλιά της Ακροπόλεως” στην Πλάκα, με την συμμετοχή συμπατριωτών και φίλων σε ένα χαρούμενο κλίμα με τραγούδια και χορό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και παραβρέθηκαν στο χορό του Συλλόγου μας!!!

Εκτός από τα μέλη και τους πολλούς φίλους μας την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,
ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ. Σπήλιος Λιβανός, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ. Θάνος Μωραΐτης, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην
Αντ/δρος της Βουλής και Βουλευτής κ. Γεώργιος Βαρεμένος, η πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων και Υποψήφια Βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Άννα Ροκοφύλλου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα με Ελληνική Λύση κ. Άρης Σπίνος, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτ/νιας με Νέα Δημοκρατία κ. Αθανάσιος Παπαθανάσης, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτ/νιας με ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Σταύρος Καραγκούνης, η Υποψήφια Βουλευτής Αιτ/νιας με ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κα Φωτεινή Παντιώρα, η Υποψήφια Βουλευτής Αιτ/νιας με Νέα Δημοκρατία κα Χριστίνα Φούντζουλα, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτ/νιας με ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων κ. Νίκος Αβραμίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων κ. Ανδρέας Παπαδάκης, η κ. Μαρία Σούνα μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο πρόεδρος της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων “Η ΦΛΟΓΑ” κος Σπύρος Παναγιωτόπουλος και τα μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος ΟΣΥΒΑ κος Αθανάσιος Κουρέτσης, ο Αντιπρόεδρος Άρης Μέρκος, η Γενική Γραμματέας κα Μανθα Καραδήμα, ο ταμίας Χρήστος Λαυρέντζος, τα μέλη κος Ευάγγελος Σαγανάς και κα Χρυσάνθη Σαλαούνη, ο πρόεδρος Συλλόγου Στανιωτών κος Δημήτριος Μπακοδήμος, ο Αντιπρόεδρος κος Σπύρος Καραδήμας, η πρόεδρος Συλλόγου Αυλακιωτών κα Έφη Τσούφη.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου μας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευημερία!!!