Επιβεβαίωση του Ρ/Σ Antenna Star 103.5: «Το Νήμα» του Βαγγέλη Παπαθανασίου στο Αγρίνιο

Την είδηση ότι το Αγρίνιο θα φιλοξενήσει «Το Νήμα» του σπουδαίου Συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Τμήματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετέδωσε αποκλειστικά το Ραδιόφωνο του Antenna Star 103.5 και η εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα, στις 19 Μαρτίου 2022 (Δείτε εδώ).

Επιβεβαιώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που παραχώρησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαος Κοροβέσης, η είδηση ότι αυτό το Καλοκαίρι, στις 29 Ιουνίου 2022, το Αγρίνιο θα φιλοξενήσει «Το Νήμα» του σπουδαίου Συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαος Κοροβέσης, φιλοξενούμενος του Ρ/Σ Antenna Star 103.5, είχε αναφέρει ότι Το Πολιτιστικό Τμήμα της Π.Δ.Ε. διοργανώνει και πραγματοποιεί εμβληματικές εκδηλώσεις στις πόλεις των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, με σκοπό να συμβάλει στη μεγιστοποίηση του Πολιτιστικού αποτυπώματος, συνδυάζοντας καινοτομία και ποιότητα και να αναδείξει την Πολιτιστική κληρονομιά, ενισχύοντας την Τοπική Οικονομία.

Η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας, προετοιμάζει ένα σημαντικό Πολιτιστικό Καλοκαίρι, με μια πλειάδα εκδηλώσεων και τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως ο Χρήστος Θηβαίος, η Ελεονόρα Ζουγανέλη κ.α.

Ο κ. Κοροβέσης τόνισε ότι κάθε Δήμος έχει την τιμητική του, δίνοντας μάλιστα την είδηση ότι το Αγρίνιο θα φιλοξενήσει «Το Νήμα» του σπουδαίου Συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ταυτόχρονα, το Πολιτιστικό Τμήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει έρθει σε συμφωνίες με μεγάλα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συναυλιών, σε αξιόλογα σημεία, όπως τα κάστρα της Αιτωλοακαρνανίας και στη Λίμνη Τριχωνίδα, εκδηλώσεις οι οποίες θα αναδείξουν την Πολιτιστική αξία και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Τουρισμού στην περιοχή. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκου Κοροβέση στον Antenna Star 103.5, στις 19 Μαρτίου 2022: