Ερασιτέχνης Παναιτωλικός: «Επιμονή Νικάκη στον σκοταδισμό που παρέλαβε από τον Παπαχρήστο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός για το γεγονός πως η προσωρινή Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας δεν τους έδωσε τα στοιχεία επικοινωνίας των Σωματείων της δύναμής της για την αποστολή πρόσκλησης σχετικά με την αυριανή (Πέμπτη, 21/9/23) σημαντική εκδήλωση παρουσίασης των έργων στο Γήπεδο της ομάδας του Παναιτωλικού με τη απάντηση από πλευράς κου. Νικάκη να είναι η εξής: «Δεν μπορούμε να σας τα δώσουμε, επειδή αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!!».

Πιο αναλυτικά:

«Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός και η Π.Α.Ε. διοργανώνουν αύριο Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου μια πολύ σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν τα έργα που αναβάθμισαν το Γήπεδο της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, του Παναιτωλικού.

Παράλληλα με καλεσμένους τους εκπροσώπους της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων, θα εξεταστούν οι δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης, με σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν και τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης απευθυνθήκαμε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Π.Σ.Α.) ζητώντας τα στοιχεία επικοινωνίας με τα Σωματεία της δύναμής της, για να αποστείλουμε τις σχετικές προσκλήσεις. Η απάντηση που λάβαμε ήταν: Δεν μπορούμε να σας τα δώσουμε, επειδή αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!!

Παρά την έκπληξή μας σεβαστήκαμε την απάντηση, ζητώντας τουλάχιστον να αποσταλούν οι προσκλήσεις μέσω της Ε.Π.Σ.Α. στα Σωματεία. Η απάντηση ήταν ξανά αρνητική!

O προσωρινός Πρόεδρος Βασίλης Νικάκης απέδειξαν για μια ακόμα φορά πόσο επιμένει στη νοοτροπία του σκοταδισμού που παρέλαβε από τον Παπαχρήστο και την έκπτωτη διοίκησή του, την οποία με νύχια και δόντια προσπαθεί να επιβάλλει στη λειτουργία της Ένωσης.

Η ίδια η ζωή έχει προσπεράσει τις τακτικές της δεκαετίας του ’70, αλλά στην Ε.Π.Σ.Α. κάποιοι θεωρούν ότι η προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία, όπως αυτή που αποτελεί το αντικείμενο της αυριανής εκδήλωσης, μπορεί να αναχαιτιστεί από τους δικούς της αποκλεισμούς και τις μόνιμες αρνήσεις.

Απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση σε ΟΛΑ τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας στην εκδήλωσή μας. Όλα αυτά που η ποδοσφαιρική αρχή του Νομού, επιδιώκει να τα αποκλείσει από την ενημέρωση και κυρίως από την παρουσία τους.

Σας περιμένουμε στο Γήπεδό μας. ΟΛΟΥΣ!»

 

Διαβάστε επίσης: Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Στον Παναγρινιακό ο Δημήτρης Τσεκούρας