Έρευνα της Π.Δ.Ε. για την Ενεργειακή Κρίση και τις συνέπειές της σε Επιχειρήσεις και Νοικοκυριά

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του Μηχανισμού Κοινωνικής Πολιτικής διεξάγει την Έρευνα πεδίου που αφορά την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειές της στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Π.Δ.Ε. 

Ειδικότερα, η έρευνα έχει ως στόχο την εκτίμηση των επιπτώσεων της αύξησης του ενεργειακού κόστους σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά υπό το πρίσμα των πρόσφατων ανατιμήσεων και συγχρόνως την ανάδειξη/αποκάλυψη του κατά πόσο νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι ανθεκτικά στην αντιμετώπιση της τρέχουσας κατάστασης, όπως, επίσης, κατά πόσο έχουν επηρεαστεί στην καθημερινή τους δαπάνη και στις καθημερινές τους λειτουργίες αντίστοιχα. 

Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα χρησιμεύσουν στην καταγραφή προτάσεων και υποδείξεων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση του σχεδιασμού και του τρόπου υλοποίησης των παρεμβάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο μέλλον.

Η έρευνα στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα είναι ενεργή για το χρονικό διάστημα από 14/06/22 έως και 01/07/22. Το ερωτηματολόγιο για την διεξαγωγή της έρευνας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Μηχανισμού Κοινωνικής Πολιτικής www.socialpolicy-pde.gr.

Οι πολίτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έρευνα για τα νοικοκυριά μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο παρακάτω link: https://socialpolicy-pde.gr/erotimatologio-energeiakis-krisis-noikokyrion/.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έρευνα για τις επιχειρήσεις μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο παρακάτω link: https://socialpolicy-pde.gr/erotimatologio-energeiakis-krisis-epicheiriseon/.