Το Εργαστήριο «Παναγία Ελεούσα» αποχαιρετά τον Δημήτρη Μαντζουράτο

«Ένας σπουδαίος καθηγητής, ένας υπέροχος άνθρωπος του αθλητισμού και του πολιτισμού στον τόπο μας, υπήρξε εξαιρετικό μέλος με ενεργή συμμετοχή από την αρχή της λειτουργίας του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» και στήριζε έμπρακτα το έργο μας», αναφέρει σε ανακοινωσή του το Δ.Σ. του Εργαστηρίου, αποχαιρετώντας τον Δημήτρη Μαντζουράτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι – Αγρίνιο), στην είδηση του θανάτου του εκλεκτού συμπολίτη μας και υπέροχου ανθρώπου Δημητρίου Μαντζουράτου, αισθανθήκαμε βαθύτατη θλίψη.

Ο εκλιπών, ένας σπουδαίος καθηγητής, ένας υπέροχος άνθρωπος του αθλητισμού και του πολιτισμού στον τόπο μας, υπήρξε εξαιρετικό μέλος με ενεργή συμμετοχή από την αρχή της λειτουργίας του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» και στήριζε έμπρακτα το έργο μας.

Eκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Είθε η Παναγία μας η Υπερευλογημένη να τους χαρίζει Υγεία, Δύναμη, να τους στηρίζει τις δύσκολες αυτές στιγμές, να απαλύνει τον πόνο και το πένθος της ψυχής τους.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσολογγίτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Η Πρόεδρος

Διονυσία Σαμαντά

Η Γενική Γραμματέας

Ασπασία Καρατζογιάννη

 

Διαβάστε επίσης: Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης