Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (Photos)

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, τα Σωματεία Μέλη του και ο λαός της περιοχής στεκόμενοι αλληλέγγυοι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, αποστέλλουμε σήμερα Τρίτη 12/9/2023 την πρώτη αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται.

Απέναντι στην προκλητική ανυπαρξία του κράτους, που έχει αφήσει τον πλημμυροπαθή λαό της περιοχής Θεσσαλίας στη μοίρα του, η δύναμη της λαϊκής αλληλεγγύης θα ανακουφίσει τους πλημμυροπαθείς που δίνουν «μάχη» να σταθούν στα πόδια τους και να διεκδικήσουν άμεσες λύσεις.

«Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!»

Το σύνθημα, που έχει συνοδεύσει μια σειρά από μάχες των εργαζομένων και του λαού, παίρνει ξανά σάρκα και οστά στην προσπάθεια να στηριχθούν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας οι οποίοι είδαν τα σπίτια τους να βουλιάζουν στις λάσπες, να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Σε αυτό το πλαίσιο σήμερα το απόγευμα φορτώθηκαν και θα ταξιδέψουν την Τρίτη 12/9/2023 μέχρι το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, τα πρώτα πράγματα – είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τον εργαζόμενο λαό του Αγρινίου, μετά από κάλεσμα αλληλεγγύης του Εργατικού κέντρου Αγρινίου».

 

Διαβάστε επίσης: Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας