Εργαζόμενοι Ο.Τ.Α. Αιτωλ/νίας: «Διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζόμενων Ο.Τ.Α. Αιτωλοακαρνανίας  με αφορμή το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών συγχαίροντας τους Δήμαρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Συμπολίτευσης αλλά και της Αντιπολίτευσης.

Πιο αναλυτικά:

«Μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών που διενεργήθηκαν στις 8-10-2023 και 15-10-2023 θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νεοεκλεγέντες Δήμαρχους

Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο

Ακτίου – Βόνιτσας κ. Κασόλα Αθανάσιο

Αμφιλοχίας κ. Τορουνίδη Αθανάσιο

Θέρμου κ. Κωνσταντάρα Σπυρίδωνα

Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη

καθώς και όλους τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους τόσο της Συμπολίτευσης όσο και της Αντιπολίτευσης και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αποστολή που τους ανέθεσαν οι πολίτες.

Είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων, αιρετών και υπαλλήλων, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε πριν τις Εκλογές, συναντήσεις με όλους τους Υποψήφιους Δήμαρχους του Δήμου Αγρινίου θέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις όπως:

1 Διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου.
2.- Βελτίωση των συνθηκών εργασίας (Συνέχιση του Γκαράζ, ασφάλεια και υγιεινή στους χώρους εργασίας κλπ.).
3.- Υπερωρίες προσωπικού
4.- Έλλειψη προσωπικού.
5.- Εργασιακό Νομοσχέδιο μη αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο για εξαήμερη εργασία.
6.- Μονιμοποίηση Ε.Σ.Π.Α.
7.- Αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο και απόδοση χωρίς διαδικασίες έφεσης των διεκδικήσεων των εργαζομένων σε ΜΑΠ παλαιότερων ετών κλπ.
8.- Αντικατάσταση παλαιού εξοπλισμού και προμήθεια επιπλέον για τις υπηρεσίες του Δήμου (αυτοκίνητα , μηχανήματα κλπ.).

προσπαθώντας να συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών των Δήμων.

Τόσο εμείς όσο και όλοι οι συνάδελφοι, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε παρόντες από οποιαδήποτε θέση κληθούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, αρωγοί στην προσπάθεια υλοποίησης του οράματος των Δημοτικών Αρχών και της παροχής όσο το δυνατόν υψηλότερων υπηρεσιών προς τους Δημότες, εκτελώντας τα καθήκοντά μας στα πλαίσια των αρχών του Συντάγματος και της διατήρησης της νομιμότητας με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω έλλειψης προσωπικού».

 

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Ανήλικη και ενήλικη μπήκαν σε κατάστημα να κλέψουν αλλά συνελήφθησαν