«Ερωτικός μετανάστης» στο Αγρίνιο ο παίχτης του «Deal» Ηλίας Δημητρίου (Photos)

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση το «Deal» εξακολουθεί για άλλη μία χρονιά να μας χαρίζει δυνατές στιγμές χαράς και συγκίνησης.

1 Οκτωβρίου του 2021 κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη ο Ηλίας Δημητρίου με καταγωγή από τη Μεσσηνία διεκδικώντας αρχικά έως 60.000 ευρώ και στη συνέχεια με το ανάλογο ρίσκο ακόμη και 120.000 ευρώ.

Κατόπιν ρεπορτάζ των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) γίνεται γνωστό πως συχνά-πυκνά επισκέπτεται το Αγρίνιο καθώς είναι ερωτικός μετανάστης μιας και έχει παντρευτεί γυναίκα με καταγωγή από το Αγρίνιο.

Ο Ηλίας είναι Δάσκαλος και διδάσκει σε παιδιά Δημοτικού, το μεσημέρι πηγαίνει και κάνει τζούντο σε ταρτάν και το βράδυ γράφει παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, για αυτό πήγε και στο παιχνίδι θέλοντας να εκδώσει τη δικιά του σειρά παραμυθιών με τίτλο «Ο Πέρι ο Ονειροπόλος».

Εκτός από τη γυναίκα του λατρεύει και την 3χρονη κόρη του Φαίδρα με την οποία περνά πολύ χρόνο.

Όσον αφορά την πορεία του στο παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι κύλησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ως τα μισά της διαδικασίας είχε όλα τα μεγάλα ποσά, εκτός από τις 7.500 και τις 60.000. Έπειτα έβγαλε και τις 20.000 ευρώ έχοντας τις 40.000 και τις 10.000 ευρώ ως στήριγμα. 

Οι επόμενοι γύροι αποδείχθηκαν καταστροφικοί έχοντας μείνει με πέντε πολύ μικρά ποσά και τα 1.000 ευρώ. Λίγο πριν το φινάλε προχώρησε και στην ανταλλαγή δίνοντας το κουτί με τον αριθμό 14 για το κουτί του Βασίλη, Νο17.

Εν ολίγης, έδωσε ένα κουτί που είχε μόλις 50 ευρώ και πήρε το κουτί που στη δεδομένη χρονική περίοδο είχε το μικρότερο ποσό τα 2 ευρώ. Θέλοντας και μη οδηγήθηκε στη λύση του 23ου κουτιού κερδίζοντας μέσω του διπλασιασμού τέσσερα ευρώ. Σίγουρα το κέρδος που πήρε γνωρίζοντας φίλους ήταν πολύ μεγαλύτερο του τελικού ποσού που θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)