Την εταιρεία “Πασιόπουλος” συγχαίρει ο Εμπορικός Σύλλογος

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, εκφράζει την χαρά της αλλά και τα θερμά της συγχαρητήρια για τα δυο βραβεία που κατάφερε να πάρει η εταιρεία «Πασιόπουλος Κωνσταντίνος» αυτή τη φορά για την συσκευασία των προϊόντων της.

  • Συγκεκριμένα στο διαγωνισμό βραβεύτηκαν το «Αυγοτάραχο Gold Selection» της εταιρείας με το ασημένιο βραβείο για το σύνολο της συσκευασίας του
  • το λευκό κουτί δώρου (white gift box) με ένα συλλεκτικό τσίπουρο Πελάδα, δύο ποτήρια και ένα «Αυγοτάραχο Gold Selection» με το χάλκινο βραβείο για τη συσκευασία του.

Η βράβευση αυτή αποτελεί συνέχεια για τις εταιρείες “ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ” καθώς και για άλλες τοπικές επιχειρήσεις του Μεσολογγίου, που στο παρελθόν έχουν λάβει αντίστοιχα βραβεία για τις υψηλές προδιαγραφές και την εξαιρετική τους ποιότητα.

Ευελπιστούμε, οι τοπικές επιχειρήσεις μας να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία να προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και να αναβαθμίζουν τις συσκευασίες τους, προσβλέποντας σε ακόμη περισσότερες βραβεύσεις, έχοντας  πάντα αρωγό σε όλες τις δραστηριότητες τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου που επιδιώκει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΣΣΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ