Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολoγγίου καταγγέλουν την εξαφάνιση αδέσποτων (Photos)

Με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, οι Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου «Η Ελπίδα», καταγγέλουν την εξαφάνιση 8 αδέσποτων από το Μεσολόγγι με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Η ηγεσία του Δήμου Μεσολογγίου προχώρησε για μια ακόμα φορά στον αντιφιλοζωικό αγώνα της βάζοντας σε κίνδυνο οκτώ ανυπεράσπιστα πλάσματα για τα οποία αγνοείται η τύχη τους.«»

Μετά από καταγγελίες επώνυμες το γνωστό συνεργείο παράνομης περισυλλογής μάζεψε από την περιοχή Λιντλ Μεσολογγίου και τις γειτονες στο Αιτωλικό οκτώ ψυχές στο σύνολο.

Μετά από ειρωνίες, εμπαιγμους και ψέματα και μετά από πιέσεις πολιτών για το που πήγε τα αδέσποτα και εφόσον δεν πήγαν Κατοχή ο Αντιδήμαρχος Καραπάνος Νικόλαος αποκάλυψε ότι τα μετέφεραν στον Αχελώο, Αγρίνιο. Μαζί στην παράνομη περισυλλογη συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού κ. Μασαουτης.

Μέλη του Συλλόγου μετέβησαν εκεί ψάχνοντας τα εξαφανισμένα αδέσποτα. Δυστυχώς τα ζώα δεν είναι πουθενα.

Σε ερώτηση του Συλλόγου στον Δήμαρχο Αγρινίου κ.Παπαναστασιου και στον Αντιδήμαρχο κ.Φλωρο αν υπήρξε ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Μεσολογγίου για την μεταφορά αδέσποτων ζώων απάντησαν και οι δύο αρνητικά.

Για μια άλλη φορά και αυτή την φορά εγκληματικά ο Δήμος Μεσολογγίου ενήργησε αυθαίρετα με αποτέλεσμα να αγνοούνται οκτώ αδέσποτα ζώα, που η εξαφάνιση τους γεννά πλέον ερωτήματα ακόμα και για την ζωή τους. Το βασικό ερώτημα είναι που βρίσκονται “κύριοι” του Δήμου Μεσολογγίου τα αδέσποτα ζώα και αν είναι εν ζωή.

Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει μετάβαση στο σημείο που τα εγκατέλειψαν για να διαπιστωθεί αν τα αδέσποτα ζουν.