Εθελοντική στήριξη του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας Αγρινίου

Το κοινωνικό έργο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και η προσφορά δωρεάν συσσιτίων σε συμπολίτες μας συνεχίζεται και μάλιστα ανήμερα της Εορτής της Παναγίας μας, ο ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης παρέλαβε από το Ψητοπωλείο του Κώστα Παπαγεωργούση, στα Καλύβια, μερίδες φαγητού τις οποίες προετοίμασε εθελοντικά για τις ανάγκες του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας.

Ο πρωτεργάτης και η «ψυχή» αυτού του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου που υλοποιείται στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα:

«Μπριζόλα και ριζότο στα συσσίτια με τον χριστιανικό εθελοντισμό και σήμερα να συγκινεί. Στην παράδοση μας η χαρά της Ένωσης με το Θεό και η τιμή των Αγίων, αρχίζει με νηστεία, πνευματικό αγώνα, κορυφώνεται στην ορθόδοξη λατρεία και η χαρά συνεχίζεται στο αντάμωμα με την οικογένεια και τους φίλους γύρω από την τράπεζα με τα εδέσματα. Για αυτό στα συσσίτια προσπαθούμε μετά την Θεία Λειτουργία να υπάρχει η χαρά και η προσφορά. Χρόνια πολλά σε όλους, η Παναγία βοήθεια μας».

Μιλάμε για 9 χρόνια συνεχούς προσφοράς των συσσιτίων της Ευαγγελιστρίας που οργανώνει με πολύ κόπο, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, για πολλές άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη από την πραγματοποίηση αυτής της εθελοντικής δράσης.

kalyvia.gr