Εθνικές Εκλογές 25ης Ιουνίου – Νίκος Ανδρουλάκης: «Όχι άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια» (Video)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε εκεί που είχε ψηφίσει και στις Εκλογές στις 21 Μαΐου, και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν τον ΠΑ.ΣΟ.Κ., ό,τι κι αν επέλεξαν στις 21 Μαΐου.

Όπως είπε, «αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε άλλα 4 χαμένα χρόνια στο εκλογικό μας σύστημα. Με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή Κυβέρνηση. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είναι η δύναμη των πολιτών μέσα και έξω από τη Βουλή. Όσο πιο ισχυρή είναι η δημοκρατική παράταξη απόψε το βράδυ τόσο πιο ισχυρή θα είναι η ισχυρή αξιόπιστη δύναμη απέναντι στην συντήρηση».

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε επίσης ότι «από τη δική μας πλευρά, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε η δύναμή του μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους, τις ανάγκες τους» και πως « η Δημοκρατική Παράταξη όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, θα υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη Προοδευτική δύναμη απέναντι στην συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια».

Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να ψηφίσει και σε αυτές τις εκλογές, όπως έκανε και την 21η Μαΐου στο Αρκαλοχώρι, είχε και συμβολισμό, καθώς το Σχολείο στο οποίο ψήφισε λειτουργεί σε κοντέινερ,  μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, ενώ πληγέντες κάτοικοι της περιοχής, επίσης εξακολουθούν να ζουν σε οικίσκους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Εθνικές Εκλογές 25ης Ιουνίου – Μητσοτάκης: «Οι πολίτες να ψηφίσουν για μια σταθερή Κυβέρνηση» (Video)