Εθνικές Εκλογές 25ης Ιουνίου – Τσίπρας: «Ισχυρός ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για ισχυρή κοινωνία και υγιή Δημοκρατία» (Video)

Σε Εκλογικό Τμήμα στο Περιστέρι ψήφισε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ψήφισε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και αμέσως μετά ανέφερε ότι στη σημερινή τελική και κρίσιμη αναμέτρηση, και μάλιστα όπως είπε που διεξάγεται με την ενισχυμένη αναλογική, κρίνεται το ποιος και πως θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα.

Κρίνεται, πρόσθεσε, αν θα έχουμε μία κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στο πολιτικό σύστημα, βάζοντας ουσιαστικά το δίλημμα των σημερινών Εκλογών.

Σημείωσε ακόμη, πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας και να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία.

Ολόκληρη η δήλωση Τσίπρα

«Στη σημερινή τελική και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πως θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά κρίνεται και η ποιότητα της Δημοκρατίας. Κρίνεται την επόμενη μέρα μέρα αν θα έχουμε ανεξέλεγκτη κυβέρνηση ή ισορροπία στη δημοκρατία και το πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο. Να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει ένα ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και στη Δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής Δημοκρατία αύριο».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Εθνικές Εκλογές 25ης Ιουνίου: Δεν έδωσαν ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. στον Δημ. Κουτσούμπα (Video)