Εθνική: Κώστας Βρακάς και Τάκης Παπαχρήστου συνάντησαν τον Φερνάντο Σάντος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. συναντήθηκαν με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ποιος ο λόγος του ραντεβού; Παραμένει χωρίς πλάνο η Εθνική ομάδα δύο μήνες πριν το ματς με την Φινλανδία.

Στις 5 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε λιγότερο από δύο μήνες η Εθνική ομάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στο EURO 2020 και τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο είναι αβέβαιο με ποιον προπονητή θα πάει στο Τάμπερε και άρα είναι αβέβαιο ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας.

Ρεπορτάζ που δεν έχουν διαψευστεί κάνουν λόγο για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κάτι για το οποίο ο άμεσα ενδιαφερόμενος Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει ενημερωθεί. Και πως να έχει ενημερωθεί όταν κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για το αν μένει ή φεύγει;

Συνεπώς η Εθνική ομάδα οδεύει ολοταχώς προς τα νύχια της Φινλανδικής αρκούδας χωρίς να υπάρχει κάποιο πλάνο. Κι όλα αυτά, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., Κώστας Βρακάς και Τάκης Παπαχρήστου συνάντησαν τον Φερνάντο Σάντος στο ξενοδοχείο που διέμενε για το φιλικό των Legends.

Η συνάντηση ήταν μικρής διάρκειας, περίπου δεκαπέντε λεπτών και οι άνθρωποι της Ε.Π.Ο. μίλησαν με τον Πορτογάλο τεχνικό και για το μέλλον της Εθνικής ομάδας θέλοντας την άποψή του, γεγονός που ίσως δείχνει ότι προχωρούν τις διαβουλεύσεις για την αντικαστάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Σε αυτή την περίπτωση παρελθόν θα αποτελέσει όπως είναι λογικό και το υπόλοιπο τιμ που είχε μαζί του ο έμπειρος τεχνικός, ενώ ερωτηματικά αιωρούνται γύρω από τους Legends του 2004 που στελέχωσαν την ομάδα. Η λογική λέει πως δύσκολα θα παραμείνει και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, εκτός αν ο νέος τεχνικός (εφόσον οριστικοποιηθεί η αλλαγή) επιθυμεί τη συνεργασία μαζί του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Άγγελο Μπασινά, ο οποίος δεν γνώριζε το ραντεβού των μελών της Ε.Π.Ο. με τον Σάντος αν και είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, δύσκολα θα παραμείνει στην περίπτωση που οριστικά αποχωρήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ό,τι είναι να γίνει πάντως, πρέπει να γίνει… χθες, μήπως η Εθνική καταφέρει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να παλέψει να σώσει την παρτίδα και να μην αποχαιρετήσει κάθε ελπίδα από την 5η αγωνιστική.

Αποστόλης Λάμπος – novasports.gr