Εθνική: Μέσα στην ημέρα το «διαζύγιο» της Ε.Π.Ο. με τον Άγγελο Αναστασιάδη

Εντός της ημέρας αναμένεται το ραντεβού του Βαγγέλη Γραμμένου με τον Άγγελο Αναστασιάδη για το «διαζύγιο» της Ε.Π.Ο. με τον ομοσπονδιακό τεχνικό. 

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν από σήμερα στο μέτωπο της Εθνική Ελλάδας, αφού εντός της ημέρας είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Πρόκειται για ένα ραντεβού που ήταν… αναμενόμενο μετά την πολύ κακή εμφάνιση της «γαλανόλευκης» στα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020, όμως η Live Sport αναφέρει πως ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. ήθελε πρώτα να βρει τον διάδοχο του κ. Αναστασιάδη και μετά να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό, ο κ. Γραμμένος δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τις επαφές που έκανε το προηγούμενο διάστημα, κοιτώντας σε αρκετές αγορές για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται σημαντική η παρουσία αρκετών παραγόντων που είναι φίλα προσκείμενοι στην Α.Ε.Κ., αφού για να προχωρήσει η πρόσληψη προπονητή πρέπει να το εγκρίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

sport-fm.gr