Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Σύμφωνα με το 42/8-12-2021 πρακτικό του Διοικητικού μας Συμβουλίου Κ Α Λ Ε Ι Σ Θ Ε Να παραστείτε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Οδός Παπαστράτου 53 και Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα:

1) Εκλογή Προεδρείου

2) Διοικητικός Απολογισμός 2021

3) Οικονομικός Απολογισμός 2021

4) Οικονομικός Προυπολογισμός 2022

5) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

6) Τοποθετήσεις μελών-Ερωτήσεις απαντήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και προϋπολογισμού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Πριν τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας και θα τιμήσουμε τον κύριο Κων/νο Κουκόπουλο για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του προς το Σύλλογό μας.

Παρακαλείσθε για την συμμετοχή σας, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίας ,έχοντας μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή rapid test των τελευταίων 48 ωρών, την ταυτότητά σας και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Υ.Γ.: Για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, σας επισημαίνουμε το γεγονός ότι η πρώτη Γενική Συνέλευση μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ απαρτία. Κατά συνέπεια τη δεύτερη ημερομηνία πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση δηλαδή στις 30 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Οδός Παπαστράτου 53 και Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο.