Ετοιμάζουν κοινή δήλωση οι πρωταγωνιστές του «Friends» για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Με κοινή δήλωση σκοπεύουν να εκφράσουν δημόσια τη θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά «Friends».

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ματ Λεμπλάνκ, η Λίσα Κούντροου και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν για χρόνια στο πλευρό του ηθοποιού, που άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών, καθώς συνεργάστηκαν για χρόνια στη δημοφιλή σειρά.

Κανείς από αυτούς δεν έχει εκφραστεί ακόμα δημόσια για την ξαφνική απώλεια, ωστόσο όπως αναφέρει η Δημοσιογράφος Κίνσεϊ Σόφιλντ, πρόκειται να το κάνουν με μια κοινή δήλωση τις επόμενες μέρες.

«Δουλεύουν αυτή τη στιγμή πάνω σε αυτό. Υποφέρουν από τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, λένε όταν ήταν σαν αδεερφός τους και ότι τον προστάτευσαν σε κάποιες από τις δύσκολες στιγμές του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θεωρούν πως είναι πολύ άδικο, κανείς δεν το περίμενε. Θεωρούσαν πως είναι σε καλή κατάσταση, ότι βίωνε κάποια από τα καλύτερά του χρόνια».

sport-fm.gr

 

Διαβάστε επίσης: «Ταξίδι στα Αστέρια»: Και η Ζέτα Μακρυπούλια από την Ποταμούλα Αγρινίου στην παναθηναϊκή ταινία (Trailer)