Η Εύα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της – Τι είπε ο δικηγόρος της

Μετά τη συνάντησή τους ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή δεν μίλησε για την ουσία της υπόθεσης και επεσήμανε ότι οι προσπάθειές τους επικεντρώνονται στο να πείσουν τις αρχές να αφήσουν την ευρωβουλευτή ελεύθερη

Τέσσερις ώρες διήρκησε η συνάντηση της Εύας Καϊλή με τους δικηγόρους της προκειμένου να προετοιμαστούν για την κρίσιμη απολογία της στις βελγικές Αρχές την Πέμπτη, οπότε και θα αποφασιστεί ή όχι η παράταση της προφυλάκισής της για την υπόθεση του Qatargate.

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ δεν θέλησε να μιλήσει για την ουσία της υπόθεσης. Όπως είπε η κ. Καϊλή «είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Τον εμπιστεύτηκε και τη διέψευσε».

«Αύριο δεν θα κριθεί εάν είναι ένοχη ή αθώα», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος αλλά «εάν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι». Σε σχέση με το τι εκτιμά ο ίδιος και ο συνάδελφός του κ. Ριζόπουλος που έχει επίσης αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Καϊλή, για την απόφαση του δικαστηρίου, επεσήμανε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής.

Έχουμε ισχυρά νομικά επιχειρήματα

Ωστόσο, τόνισε πως υπάρχουν ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη. «Ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. Με καθάρα νομικά κριτήρια, είμαι αισιόδοξος», σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής, και όταν έχει ένα παιδάκι δύο ετών που την περιμένει, που είναι επί της ουσίας σαν ορφανό, καθώς και ο πατέρας είναι στη φυλακή καταλαβαίνετε ότι είναι ακόμα πιο δυστυχής», είπε απαντώντας σε ερώτηση για την ψυχολογία της κ. Καϊλή.

in.gr