Ευηνοχώρι: Φιλανθρωπικός αγώνας Ψηλοί – Κοντοί

Με επιτυχία ο πολιτιστικός σύλλογος Ευηνοχωρίου “Η Αρχαία Καλυδώνα” διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τον καθιερωμένο αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής ΨΗΛΟΙ – ΚΟΝΤΟΙ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα αντιπροσωπεία του Δ.Σ (Μαραγκούλας Β, Δρόσου Ελπίδα) ευχαρίστησαν όλους που παραβρέθηκαν για την στήριξη και την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή.

Ο εφετινός αγώνας διεξήχθη στην μνήμη του Ναζαρέτ Γερετσιάν και η διοίκηση του συλλόγου παρέδωσε αρχειακό υλικό από την συμμετοχή του σε άλλους αγώνες ψηλοί – κοντοί που συμμετείχε.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός πλούσιος σε φάσεις και γκολ αφού σημειώθηκαν οκτώ τέρματα και νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι ΚΟΝΤΟΙ κατακτώντας το κύπελλο που έχει θεσμοθετηθεί, ενώ διαιτητής ήταν ο Τριώτης Βασίλειος.

Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Πιστιόλης Κων/νος (2), Διαμαντόπουλος Αθανάσιος (2) και Ψεύτης Ελευθέριος και για τους ηττημένους Ψεύτης Κων/νος, Καραπάνος Νικόλαος και Κωνσταντακόπουλος Θεόδωρος.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις συμβολικές εισφορές αγωνιζόμενων και φιλάθλων στον καθιερωμένο “κουμπαρά” θα διατεθεί από τον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για κοινωνικό σκοπό.

evinochori-kalidona.gr