Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ19 και οι Αγώνες της Εθνικής στην Ε.Ρ.Τ.

Από τη Δευτέρα 3 έως την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ19 και η προσπάθεια της Εθνικής μας στα κανάλια της Ε.Ρ.Τ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 αρχίζει τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2023 στη Μάλτα και η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις 8 ομάδες της διοργάνωσης που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας στη μάχη για την πρόκριση στα Ημιτελικά θα είναι κατά σειρά οι: Νορβηγία, Ισπανία και Ισλανδία που συμπληρώνουν τον δεύτερο όμιλο.

Οι τρεις αναμετρήσεις της Εθνικής μας στη φάση των ομίλων και φυσικά όσες αναμετρήσεις δώσει στη συνέχεια, εφόσον προχωρήσει, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την Ε.Ρ.Τ.1, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικότερα, η Ε.Ρ.Τ.1 θα μεταδώσει την Τρίτη, 4 Ιουλίου στις 19:00 την αναμέτρηση Νορβηγία-Ελλάδα, την Παρασκευή 7 Ιουλίου την ίδια ώρα τον αγώνα Ελλάδα-Ισπανία και τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου στις 22:00 την αναμέτρηση Ελλάδα-Ισλανδία. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν σε απευθείας μετάδοση.

Καθίστε αναπαυτικά για να απολαύσετε τα νέα αστέρια του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που θα παρελάσουν στα κανάλια της Ε.Ρ.Τ. από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου.

Δείτε το Πρόγραμμα των αγώνων: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ19

 

Διαβάστε επίσης: Απόψε ο φαντασμαγορικός Ημιτελικός του «J2US» στον Alpha TV! (Trailer)