Ευτυχώς και δυστυχώς

Ένας από τους πιο αναγκαίους και απαραίτητους γιατρούς αυτή την ώρα ανέλαβε από χθες εργασία στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου Αγρινίου. Είναι ο κ. Παναγιώτης Ζώτος, όπως μπορείτε να δείτε και ΕΔΩ.

Οι κουβέντες που ακούγονται για τον συγκεκριμένο γιατρό είναι οι καλύτερες και για πολλούς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η συγκεκριμένη κλινική «βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια».

Ευτυχώς.

Από την άλλη όμως, δυστυχώς, γιατί ένας επίσης αρκετά καλός γιατρός με ειδικότητα μάλιστα, όχι απλά «πρώτης γραμμής» στη μάχη που δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Αγρινίου με την ασθένεια, ένας γιατρός «χαρακωμάτων», θα λέγαμε, αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα στάδιο πριν τη διασωλήνωση στην Πάτρα, στην οποία μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον όλων στο νοσοκομείο για την εξέλιξη της υγείας του δεν εδράζεται μόνο στο ανθρώπινο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να δείξει απλά και μόνο κάποιος σε έναν συνάδελφο. Είναι και κάτι παραπάνω, αφού ο συγκεκριμένος γιατρός αυτή τη στιγμή, είναι περισσότερο απαραίτητος από κάθε άλλη φορά.

Εμείς να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr