Εύβοια: Κυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί γιατί δεν του άρεσε το φαγητό

Οι αστυνομικοί την αφόπλισαν και της πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη στην Εύβοια με αφορμή τα παράπονα ενός άνδρα για το φαγητό που είχε μαγειρέψει η σύζυγός του. Eκείνη βγήκε εκτός εαυτού, άρπαξε ένα… σπαθί και άρχισε να τον καταδιώκει μέσα στο σπίτι τους στην Κάρυστο, το βράδυ της Δευτέρας!

Έντρομος εκείνος κατάφερε να της ξεφύγει και έβγαλε από το σπίτι τον πατέρα του και τη μητριά του, όμως έμεινε σε αυτό το ηλικίας 3,5 παιδί του.

Όταν επέστρεψε αργά το βράδυ, ελπίζοντας ότι ο θυμός της 35χρονης γυναίκας θα είχε ξεθυμάνει, την είδε να κραδαίνει έναν… μπαλτά και απέφυγε να μπει στο σπίτι.

Με τον φόβο ότι μπορεί η μανία της να ξεσπούσε στο παιδί, ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Με τη βοήθεια μιας οικογενειακής φίλης που κράτησε απασχολημένη την 35χρονη, οι αστυνομικοί που έφτασαν, μπήκαν στο σπίτι, την αφόπλισαν και της πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και διέταξε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Μάνος Τσαγκαράκης – protothema.gr

Διαβάστε επίσης: Καινούργιο Αγρινίου: Την έξωση οικογένειας επινόησαν για να εξαπατήσουν κληρικό