Ευχαριστήρια επιστολή της Γ. Αγγελοπούλου στους «Φίλους του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΪΖΟ

Σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» αναφέρεται:

Με χαρά λάβαμε πριν λίγες ημέρες Επιστολή ευχαριστιών της Προέδρου της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κ. Γιάννας Αγγελοπούλου με την οποία τονίζει την ουσιαστική συμβολή του Συλλόγου μας μέσω της δράσης που διοργανώθηκε στην Ανάληψη στις 24 Ιουλίου 2021.

Η Ιστορική Ανάληψη πραγματοποίησε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση με διεθνείς παρουσίες και μεγάλης σημασίας για την ευρύτερη περιοχή της Τριχωνίδας. Καταφέραμε να ακουστεί ο τόπος μας σε μια πολύ ιστορικά ημερολογιακή χρονιά και συνεχίζουμε την δράση μας με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι και διάθεση.

Η επιστολή της Προέδρου της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κ. Γιάννας Αγγελοπούλου:

Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2021 

Αξιότιμε κύριε Λοΐζε

Πλησιάζοντας προς το τέλος της επετειακής χρονιάς, μοιραζόμαστε μαζί σας το ντοκιμαντέρ απολογισμού του έργου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με τίτλο «Βλέμμα μπροστά».

Γιατί οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια, βάζοντας τη σφραγίδα της συλλογικής προσπάθειας και της συνεργασίας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ελληνισμού.

Δέκα λεπτά που συμπυκνώνουν την εντυπωσιακή συμμετοχή της κοινωνίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στο εξωτερικό, με εκατοντάδες δράσεις και εκδηλώσεις, με καινοτόμες ιδέες, όραμα, σχεδιασμό, ψυχή.

Αλλά είναι αδύνατον να αποτυπώσουν τον ενθουσιασμό και την προσδοκία του κόσμου, αυτή η συλλογική προσπάθεια να συνεχίσει να δίνει τους καρπούς της στο μέλλον.

Ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμβολή σας στον εμπλουτισμό του προγράμματος που συντόνισε η Επιτροπή, με το οποίο τιμήσαμε την δισεκατονταετηρίδα της Ελλάδας. 

Μαζί τα καταφέραμε σε συνθήκες δύσκολες και απρόβλεπτες, μαζί μοιραζόμαστε αυτή την επιτυχία, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο αύριο. 

 

Καλή επιτυχία στο έργο σας
Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά!

 

Με εκτίμηση & φιλία,

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»