Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Νεοχωρίου προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια (Photos)

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Νεοχωρίου προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας

Πιο αναλυτικά:

«Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα προς το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού και τους επαγγελματίες υγείας κα. Ελένη Μαυρομάτη και κο. Λεωνίδα Κοντούσια για την υλοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, του Υπουργείου Υγείας στο Σχολείο μας.

Η ανάπτυξη και η υλοποίηση των ανωτέρω προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σκοπός των προγραμμάτων ήταν η πραγματοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο».

 

Διαβάστε επίσης: Αστακός: «Ψηφιακό Σύστημα Πολυεπίπεδης Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Π.Δ.Ε.»