Εξαιρετικά φιλικός και ανθρώπινος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, με τον οποίο προσωπικά με χωρίζει «ιδεολογική άβυσσος» σε ότι αφορά στη γενικότερη αντίληψη για την Ευρώπη, την ανάπτυξη, το πολιτικό διακύβευμα γενικότερα, ήρθε στα γραφεία του ομίλου «Agrinio365» Media Group και συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι όταν είναι ονοματισμένες οι διαφορές η επικοινωνία των ανθρώπων είναι ουσιαστική.

Ο Νεκτάριος είναι ένας νέος άνθρωπος, ζωντανός, εξαιρετικά φιλικός και αεικίνητος, ο οποίος δεν «φωνάζει» την πολιτική του ιδιότητα, αλλά με επιχειρήματα και συμπεριφορά ανθρώπινη, κυρίως με πολιτική ευφυΐα, καταθέτει το λόγο του από τα σύνθετα, έως τα πιο απλά ζητήματα που προκύπτουν και καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μας προγραμματισμένης ραδιοφωνικής του συνέντευξης, στην εκπομπή του Antenna Star 103.5, «Με υπογραφή», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Σωκράτης Τσόμπος.

Όλα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν σ΄ αυτή την μια ώρα, θα μπορέσετε να τα ακούσετε σε λίγο μαγνητοφωνημένα και από τα δύο site του ομίλου «Agrinio365» (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr).


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr