Έχασε με διαφορά ο Χαρίλαος Τρικούπης – Στην Α2 Μπάσκετ και του χρόνου (Video)

Ο Χαρίλαος Τρικούπης δε κατάφερε να κάνει το 3-2 κόντρα στον Τρίτωνα παραμένοντας στην Α2 Μπάσκετ Ανδρών και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Τρίτων-Χαρίλαος Τρικούπης 78-58

Διαιτητές: Μαλαμάς-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Τεφτίκης)

Δεκάλεπτα: 18-12, 41-21, 58-44, 78-58

Τρίτων (Μιχελάκος): Καραμαλέγκος 10 (2), Μανοΐλοβιτς 21 (1), Θεοδώρου 6 (2), Αντωνάκης 2, Οικονομόπουλος, Μάντζαρης 8 (2), Παπαδημητρίου, Γκίκας, Δρίτσας, Σαρλής, Μελισσαράτος 21 (3), Δημάκος 10 (1).

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χείλαρης 10 (1), Βλάσιος, Δημητρακόπουλος 7 (1), Παπαδιονυσίου 19 (1), Καζάνας, Λιάπης 6, Λεγκίκας 3 (1), Τσαπατώρης, Αλίχοντζιτς 9, Στράτος, Σοκ, Σαχπατζίδης 4 (1).

Η διαδικτυακή αναφορά του τιμ μάνατζερ Νίκου Κλάδη:

«Άλλη μια μπασκετική σεζόν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μια περίεργη χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας για πολλούς και διάφορους λόγους. Να ευχαριστήσω από τη μεριά μου όλους όσους παλέψαμε μαζί από τον Αύγουστο έως και σήμερα για τη προσφορά τους στο Σύλλογο μας και τη συνεργασία που είχαμε.
Υ.Γ.: Μεγάλο παίχτη δεν σε κάνουν μόνο τα καλάθια και οι επιτυχίες αλλά και το ήθος σου.. Δανεικά είναι όλα σε αυτή τη ζωή».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαρίλαος Τρικούπης:

«Eυχαριστούμε για τις στιγμές. Ευχαριστούμε για τα συναισθήματα.

Και του χρόνου μαζί στη Α2. Καμία απογοήτευση, πέραν της φυσιολογικής, κανένα δάκρυ γι’ αυτή την ομάδα που κάθε σεζόν ξεπερνάει τον εαυτό της.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!»