Εξελίξεις στο MEGA: Παραίτηση μελών Δ.Σ. και Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Εξελίξεις στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το θολό κλίμα για το MEGA και την αβεβαιότητα για τους εκατοντάδες εργαζόμενους που αν και απλήρωτοι συνεχίζουν να κρατούν στο σταθμό «ζωντανό».

Μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας τα μέλη του υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους και ο πρόεδρος Γεώργιος Μήτραινας συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων για εκλογή μελών ΔΣ την Τρίτη 17 Απριλίου.

Να αναφέρουμε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου το ΔΣ είχε εκδώσει μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν σε πολλά που είχαν συμβεί στην εταιρεία, ενώ έκανε λόγο και για «τελειωτικό χτύπημα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες εις εκ των μετόχων, η εταιρεία ELENOVO που κατέχει το 19,63% των μετοχών, απέστειλε επιστολή με την οποία κατηγορεί τους άλλους μετόχους. Πάντως, μετά την παραίτηση μελών του ΔΣ θεωρείται ακόμα πιο δύσκολο να καταβληθεί έστω το δώρο Πάσχα στους εργαζομένους που περιμένουν τη συνεδρίαση του ΣτΕ στις 4 Μαΐου όπου θα συζητηθεί η προσφυγή τηλεοπτικών σταθμών για ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Γρηγόρης Μελάς – newsit.gr