«Έξι μήνες χωρίς εσένα»: Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπατζή για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Σκέψεις και συναισθήματα για την ζωή της χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη μοιράζεται η Δώρα Τσαμπατζή σε μια ανάρτησή της στο instagram. Αφορμή γι’ αυτή αποτελεί η συμπλήρωση έξι μηνών από την ημέρα του θανάτου του συζύγου της και Ολυμπιονίκη μας.

Διαβάστε τι αναφέρει…

«Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα»

«Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…»

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…».

sport-fm.gr

 

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Γεωργιάδη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η πρώην εστεμμένη