Εξιχνιάσθηκαν τρεις κλοπές σε περιοχές του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου (Photos)

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε περιοχές του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, ενώ αναζητείται ένας συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την έρευνα των Αστυνομικών προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:

Στις 17-03-2024, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ από το παντελόνι του.

Στις 30-04-2024, στην Επαρχιακή Οδό Πηγαδίων – Στρογγυλοβουνίου, αφαίρεσαν από ξεκλείδωτο σταθμευμένο όχημα, ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Στις 08-05-2024 στη Μακύνεια, εισήλθαν σε οικία και αφαίρεσαν 700 ευρώ, 200 δολάρια Η.Π.Α., κοσμήματα, αεροπορικά εισιτήρια και προσωπικά έγγραφα.

Οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα κοσμήματα από την τελευταία υπόθεση κλοπής, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης των εγκληματικών τους πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

 

Διαβάστε επίσης: 195η Επέτειος Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου: 18 και 19 Μαΐου οι Εορτασμοί