Φαίη Μαυραγάνη: «Με τον Νίκο έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής»

«Επιστρέφω σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν 12 χρόνια», εξομολογείται η Φαίη Μαυραγάνη.

Με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η γοητευτική παρουσιάστρια του «Στούντιο με θέα» αναφέρθηκε στην επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου, τον τίτλο της εκπομπή μας και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μπαίνοντας στο πλατό.

-Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφετε στον ΑΝΤ1. Πως αισθάνεστε;

«Αισθάνομαι χαρά! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον γνώριμο, σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν 12 χρόνια».

-Τι σας συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή;

«Με συγκίνησε το γεγονός ότι είδα πρόσωπα που είχα να δω χρόνια, τα οποία με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είδα το στούντιο, όπου έκανα εκπομπή μαζί με τον Νίκο. θυμήθηκα τα δελτία ειδήσεων, τα οποία παρουσίαζα μέχρι τον ένατο μήνα κύησης, αλλά και τον χώρο όπου είχα γυρίσει τρέιλερ έχοντας μαζί μου την κόρη μου, η οποία ήταν νήπιο».

-Η εκπομπή θα έχει τον ιστορικό για το κανάλι τίτλο «Στούντιο με θέα»…

«Μια εκπομπή η οποία από το 1999 έως το 2006 συντρόφευε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή η οποία δημιούργησε την εναλλακτική ενημέρωση. Εκεί όπου μαζί με τον Νίκο συμπορευτήκαμε τηλεοπτικά για τρία χρόνια και όπου έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω αυτό τον τίτλο για να τιμήσω το κανάλι, το οποίο έφερε στην τηλεοπτική μας ζωή το infotainment».

zappit.gr