Φανή Γεωργακοπούλου και Νίκος Πολυδερόπουλος από την Αχαΐα σε «Παρθένα ζωή» και «Τατουάζ»

Η Δυτική Αχαΐα βγάζει ταλέντα πάνω στην σκηνή που όταν απλώνουν τα φτερά τους και επιμένουν στον σκοπό και στον δρόμο που έχουν χαράξει δικαιώνονται.

Μετά τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον ηθοποιό από το Μαζαράκι της Δυτικής Αχαΐας, που έκλεψε την παράσταση στο «Μπρούσκο», στον ρόλο του Κρητικού Μύρου (φέτος θα τον δούμε στο «Τατουάζ», στον Alpha), στην μικρή οθόνη της τηλεόρασης θα μπαίνει σε καθημερινή βάση και ένα ακόμα ταλαντούχο πρόσωπο από την περιοχή.

Ο λόγος για την νεαρή ηθοποιό, Φανή Γεωργακοπούλου που γεννήθηκε στην Πάτρα, αλλά μεγάλωσε στην Κάτω Αχαΐα, σπουδάζοντας στην συνέχεια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εκεί της μπήκε και το μικρόβιο της ηθοποιίας. Κατάφερε και πέρασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και εδώ και ορισμένα χρόνια έχει κατέβει στην Αθήνα, κάνοντας εμφανίσεις κυρίως σε θεατρικές και μουσικές παραγωγές.

Φανή Γεωργακοπούλου - Η νεαρή ηθοποιός από την Κάτω Αχαΐα που θα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας!Φανή Γεωργακοπούλου - Η νεαρή ηθοποιός από την Κάτω Αχαΐα που θα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας!

Στην τηλεόραση θα την δούμε στο σήριαλ που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για να δώσει την “απάντησή” του στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου που ως γνωστόν πήρε μεταγραφή στον Alpha.

Πρόκειται για το σήριαλ «Παρθένα Ζωή» με την Φανή Γεωργακοπούλου να έχει ρόλο «κλειδί» στην σειρά, παίζοντας στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικα που είναι και μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και η νεαρή ηθοποιός έχει δώσει και σε αυτή την δουλειά τον καλύτερό της εαυτό.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 18 Σεπτεμβρίου. Καλή της επιτυχία!

 

Φανή Γεωργακοπούλου - Η νεαρή ηθοποιός από την Κάτω Αχαΐα που θα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας!Φανή Γεωργακοπούλου - Η νεαρή ηθοποιός από την Κάτω Αχαΐα που θα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας!Φανή Γεωργακοπούλου - Η νεαρή ηθοποιός από την Κάτω Αχαΐα που θα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας!

patrasevents.gr