Ν. Φαρμάκης: «Η Αιτωλοακαρνανία της ιστορίας και του πολιτισμού αναγεννάται!»

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Συνεχίζουμε! Καπναποθήκες Παπαπέτρου, γεφύρια Αιτωλικού, αναστήλωση αρχαίων θεάτρων Αιτωλοακαρνανίας και πολλά άλλα. Η Αιτωλοακαρνανία της ιστορίας και του πολιτισμού αναγεννάται!»

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη μετά τα εγκαίνια του «Ξενοκράτειου» Μουσείο της Ι.Π. Μεσολογγίου, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη και  της Υπουργού Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη

Επίσημα εγκαίνια στο «Ξενοκράτειο» Μουσείο της Ι.Π. Μεσολογγίου, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, της Υπουργού Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη και πλήθους τοπικών φορέων και πολιτών.

Ένα ακόμα επιστέγασμα της προσπάθειας και της συνεργασίας πολλών, επί χρόνια, για να αποκτήσει το Μεσολόγγι τον χώρο που αναδεικνύει το μεγάλο ιστορικό και πολιτιστικό του υπόβαθρο.

Μία ακόμα στιγμή που αποτυπώνει τη συνέχεια και τη συνέπεια που πρέπει να έχουν οι πράξεις όλων όσων υπηρετούμε την κοινωνία, γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι και οι διοικήσεις φεύγουν, τα έργα όμως μένουν και υπηρετούν τον τόπο και τον πολίτη.

Συνεχίζουμε! Καπναποθήκες Παπαπέτρου, γεφύρια Αιτωλικού, αναστήλωση αρχαίων θεάτρων Αιτωλοακαρνανίας και πολλά άλλα.

Η Αιτωλοακαρνανία της ιστορίας και του πολιτισμού αναγεννάται!

Φαρμάκης

 

Διαβάστε επίσης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου