Ν. Φαρμάκης για την κακοκαιρία: «Να εργαστούμε για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών» (Photos)

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρεται στα όσα ειπώθηκαν κατά της διάρκεια της σύσκεψης στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κάνοντας μία πρώτη αποτίμηση των προβλημάτων της χθεσινής κακοκαιρίας που έπληξε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Στη σημερινή σύσκεψη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κάναμε μία πρώτη αποτίμηση των προβλημάτων που ανέκυψαν στην περιοχή μετά την έντονη κακοκαιρία και συμφωνήσαμε όλοι μαζί να εργαστούμε για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ενώ παραμένουμε σε εγρήγορση καθώς ο χειμώνας είναι ακόμα μπροστά μας.

Εργαστήκαμε σκληρά το προηγούμενο διάστημα για να είμαστε σε θέση να αποφύγουμε τα χειρότερα, συμμετείχαμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της μεγάλης βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή μας την Τρίτη, όμως κανένας δεν μπορεί να εφησυχάζει όσο είμαστε αντιμέτωποι με πολύχρονα ελλείμματα αλλά και η κλιματική αλλαγή δημιουργεί όλο και πιο έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και της Διεύθυνσης Έργων, στους δήμους και φυσικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όλοι μαζί πασχίζουμε για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών»