Ν. Φαρμάκης: «Πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δ. Ελλάδας είναι οι κάτοικοι και οι πολίτες της» (Video – Photos)

Ν. Φαρμάκης: «Πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δ. Ελλάδας είναι οι κάτοικοι και οι πολίτες της»

Στον Μύτικα, την Πάλαιρο και τη Βόνιτσα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28-8-23) ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, εγκαινιάζοντας τον μεγάλο κύκλο επισκέψεων που προγραμματίζει στη Δυτική Ελλάδα, ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

«Καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης» τόνισε ο κ. Φαρμάκης, παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές το έργο που έγινε στην Περιφέρεια την τελευταία 4ετία και τα θετικά αποτελέσματα που υπήρξαν καθώς επίσης και τους βασικούς στόχους της νέας θητείας.

Άλλωστε, όπως είπε, στόχος αυτής της μεγάλης περιοδείας είναι να γίνουν γνώστες οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας του έργου που παρήχθη και να μπορούν να κρίνουν με αντικειμενικότητα, ενόψει των εκλογών.

«Εσείς είστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτού του τόπου, εσείς ορίζετε το μέλλον και την πορεία μας. Σε μας ανήκει η διαρκής προσπάθεια να σας υπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Και δική μας μεγάλη υπόσχεση είναι μία: Ο τόπος μας να πάει μπροστά για όλους… και με όλους», υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης.

Οι επόμενοι σταθμοί των επισκέψεων του κ. Φαρμάκη θα είναι τα Σελιανίτικα και η Ακράτα Αχαΐας, την προσεχή Τετάρτη (30-8-23).


Η ανάρτησή του στα Social Media:

«Πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δυτικής Ελλάδας είναι οι κάτοικοι και οι πολίτες της. Σε αυτούς απευθυνόμαστε για να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά.

#Μύτικας, #Πάλαιρος και #Βόνιτσα, ήσαν οι πρώτοι σταθμοί μίας μεγάλης περιοδείας που έχει στόχο να κάνει γνωστά σε όλους τα αποτελέσματα της θητείας που ολοκληρώνεται αλλά και τους στόχους που θέτουμε για την επόμενη θητεία. Πετύχαμε πολλά, έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Σας ευχαριστώ για την υποδοχή!

Η υπόσχεσή μας είναι μία: ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!»

Απόσπασμα της ομιλίας του με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Τροχαίο στο κέντρο της πόλης – Τραυματίστηκε ανήλικη