Ν. Φαρμάκης από το Τρίκορφο: «Θα γίνουν άμεσα παρεμβάσεις – Θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες» (Video)

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Τρίκορφο Ναυπακτίας και στην θέση Πινακάδες για το σημαντικό πρόβλημα που προκλήθηκε στο αντιπλημμυρικό. Σήμερα ο κ, Φαρμάκης μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες κ. Μαυρομάτη, κ. Σαλμά, τον υπεύθυνο πολιτικής προστασία κ. Νικολόπουλο και μηχανικούς της Περιφέρειας βρέθηκαν στον Τρίκορφο για να δουν και να πάρουν αποφάσεις με κύριο στόχο την προστασία των περιουσιών.

Στο σημείο βρέθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δανιήλ, τα μέλη κ. Χαλαζιάς και κ. Δελημάρης καθώς και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Δανιήλ.

Ο κ. Φαρμάκης στις αποκλειστικές δηλώσεις στο Nafpaktianews.gr τόνισε ότι σκοπός της Περιφέρειας είναι να προστατέψει τις περιουσίες και τους πολίτες, επισήμανε επίσης οτι το συγκεκριμένο έργο που έπαθε ζημιά ήταν μια εργολαβία που ξεκίνησε από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή.

Επίσης είπε ότι τις επόμενες ώρες θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αλλά και θα αναζητηθούν ευθύνες. Από χθες βράδυ ενημερώθηκε το υπουργείο εσωτερικών και γι’ αυτό το λόγο υπήρξε και η συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων και όλων των αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

Δείτε το βίντεο:

Nafpaktianews.gr