Φιάσκο με μάσκες – Παπαστεργίου: «Δεν υπάρχουν νέες προδιαγραφές» (Video)

Συνεχίζεται το φιάσκο με τις μάσκες, μετά και τις νέες καταγγελίες του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε., Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Open Beyond, είπε ότι οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας είχαν ενημερωθεί από την Κ.Ε.Δ.Ε. για την ακαταλληλότητα των μασκών, χωρίς να δώσουν κάποια διευκρίνιση.

Ο κ. Παπαστεργίου δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί, ερωτηθείς για τις νέες προδιαγραφές υπό τις οποίες οι προμηθευτές θα φτιάξουν τις καινούργιες μάσκες, απάντησε ότι μέχρι τώρα, η Κ.Ε.Δ.Ε. δεν έχει καμία ενημέρωση.

«Έχω δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο Μαξίμου» είπε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., αποφεύγοντας να κατονομάσει πρόσωπα του Υπουργείου Υγείας που γνώριζαν το λάθος αλλά… αδιαφόρησαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. «Δεν μπορώ να δεχθώ, και θεώρησα άδικο την αόριστη αναφορά ότι φταίει η Κ.Ε.Δ.Ε.» σημείωσε.

Ωστόσο ο κ. Παπαστεργίου δεν διευκρίνισε αν ενημέρωσε εγγράφως το υπουργείο Υγείας ή το έκανε ανεπίσημα. Ενημέρωση που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν επιβεβαιώνει μέχρι αυτήν την ώρα το Υπουργείο.

aftodioikisi.gr