Φωλιές τορτίγιας με ομελέτα

Συστατικά

αβγά, μεσαία
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. κέτσαπ
τορτίγιες, μικρές
50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
100 γρ. φέτα
Για το σερβίρισμα
κέτσαπ
ρίγανη

Μέθοδος Εκτέλεσης

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.
Σπάμε σε ένα μπολ τα αβγά, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, το μπέικιν πάουντερ, την κέτσαπ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να διαλυθεί το μπέικιν πάουντερ. Αφήνουμε στην άκρη.
Στρώνουμε 6 τορτίγιες σε μια αντικολλητική φόρμα για muffin 6 θέσεων.
Μοιράζουμε τις ελιές σε όλες τις τορτίγιες, τη φέτα σε κυβάκια και μοιράζουμε το μείγμα με τα αβγά.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
Αφαιρούμε και σερβίρουμε με κέτσαπ και ρίγανη.
akispetretzikis.com