Connect with us

Εγκεφαλογράφημα

Φώτης Ντζιμάνης: Πτυχιούχος και επίσημα της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Ο Φώτης Ντζιμάνης είναι και επίσημα Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ο Φώτης Ντζιμάνης είναι και επίσημα Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Φώτης Ντζιμάνης είναι και επίσημα Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι πραγματικά μια συγκινητική και αξιοθαύμαστη ιστορία!

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Φώτης Ντζιμάνης, παρότι είχε ήδη μια λαμπρή πορεία στην αστυνομία, κατάφερε με αφοσίωση και επιμονή να ολοκληρώσει και τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αποδεικνύοντας πως η μάθηση και η εξέλιξη δεν έχουν ηλικιακά όρια.

Η δημόσια έκφραση υπερηφάνειας της συζύγου του Αγγελικής Ντζιμάνη δείχνει πόσο σημαντική ήταν αυτή η προσπάθεια και πόσο πολύτιμη η υποστήριξη της οικογένειας σε τέτοιες απαιτητικές διαδρομές.

«Πτυχιούχος και επίσημα της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης!!

Είμαστε περήφανοι για σένα, για τον αγώνα σου, την σκληρή μελέτη, την προσήλωσή σου στη Νομική Επιστήμη, τα ατελείωτα χιλιόμετρα σε κάθε εξεταστική!! Στρατηγέ μου συγχαρητήρια!!».

Διαβάστε επίσης: Μίλτος Ζαμπάρας: Ο Αιτωλοακαρνάνας Βουλευτής στο Ο.Α.Κ.Α. για τη συναυλία του ΛΕΞ!

Advertisement

Τελευταία νέα →