Φύλακας Ασφαλείας, έσωσε το Διοικητή του Γ.Ν. Αγρινίου από βέβαιο ξυλοδαρμό

Το περιστατικό έλαβε χώρα την 1/Μαΐου/2020 στις «14:50» με 15:10 στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο των Τ.Ε.Π. όταν σε έξαλλη κατάσταση ο Διοικητής έρχονταν σε λεκτική αντιπαράθεση με συνοδούς ασθενών που είχαν παράνομα σταθμευμένα τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η κυκλοφορία των ασθενοφόρων.

Τότε ένας από τους παρευρισκομένους συνοδούς ασθενών που είχε παράνομα σταθμευμένο το όχημά του στον ειδικό χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Αστυνομίας, αρνούνταν να το μετακινήσει και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του Διοικητή.

Τότε ο Φύλακας Ασφαλείας που εκτελούσε απογευματινή βάρδια «15:00 – 23:00» μετακινήθηκε προς το μέρος του συνοδού ασθενούς παρακάμτωντας την πορεία του με αποτέλεσμα να τον αποπέμψει και να τον καθησυχάσει οδηγώντας τον στο αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί σε άλλο επιτρεπόμενο χώρο στάθμευσης.

Έπειτα τα πνεύματα ηρέμησαν και του γεγονότος επιλήφθηκε η Αστυνομία από την οποία δεν επιβεβαιώθηκε καμία παράβαση αφότου το σύνολο των παρευρισκομένων είχε αποχωρήσει.

Ο Φύλακας Ασφαλείας δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την πρόληψη και αποφυγή χειρότερων καταστάσεων.